Suzanne

Mijn ervaringen met het keto leefstijlprogramma

Na een maand begeleiding bij ketogeen eten via een andere methode, heb ik besloten om deze methode te gaan uitproberen, en me te laten begeleiden door Louisette. Omdat ik al een tijd in ketose was geweest ben ik in goed overleg met Louisette vrijwel meteen met Fase 3 begonnen, de ketogene fase. Het viel me in eerste instantie niet mee om in ketose te komen, ik heb veel last van vermoeidheid en rommelende ontlasting gehad, en ik bleef  langer moe dan verwacht.

Fat adapted

Louisette heeft me steeds geduldig bijgestaan en uitleg gegeven bijvoorbeeld over het feit dat een lichaam eerst keto- of fatadapted moet worden alvorens je optimaal kunt profiteren van deze manier van eten, met andere woorden dat ik misschien nog wat geduld moest hebben.

Vele voordelen

Toen dat effect eenmaal kwam begon ik me heel erg goed te voelen, zelfs geweldig op bepaalde momenten. Ik heb nauwelijks honger tussen maaltijden door, en eet heel erg veel groente, eigenlijk bij alle maaltijden. Afvallen gaat erg gemakkelijk! Op dit moment moet ik zelfs moeite doen om niet verder af te vallen!! Mijn huid verandert ook o.i.v. het ketogeen dieet, en mijn mentale helderheid is opvallend. Vele voordelen dus, ben erg blij met de ontdekking.

Schat aan kennis

Louistette is een hele fijne therapeute met een schat aan kennis. Ze denkt goed met je mee en denkt verder dan alleen de voeding. Ze is geduldig en heeft een goed gevoel voor humor. Ik kan zowel het keto leefstijlprogramma als Louisette van harte aanbevelen!