MIJN BROEKEN GLIJDEN LETTERLIJK VAN MIJN HEUPEN

Mijn hele volwassen leven is mijn gewicht een worsteling geweest. En hoe zorgvuldiger ik in de loop van de jaren ook ging eten (steeds verser, geen frisdranken, geen koekje bij de koffie, nauwelijks pakjes en zakjes, etc), ik werd in de loop van de jaren steeds zwaarder, hield vocht vast en kreeg standaard een vervelende opgeblazen gevoel na een maaltijd. Kortom; mijn eetstijl klopte niet met hoe ik eruit ging zien. Het dikker worden was niet leuk, maar het gevoel geen controle over mijn lijf te hebben, vond ik het vervelendst.

In overleg met mijn huisarts ben ik eind juli 2018 met het traject bij Louisette begonnen om onder haar begeleiding ketogeen te gaan eten.

Sindsdien ben ik in een nieuwe wereld gevallen waar (nog steeds) sprake is van genieten van eten, controle terug heb gekregen en ik energieker ben geworden! Ik ben in totaal bijna 25 kilo afgevallen. Wat ook tot mijn grote verbazing en verrassing kwam, is dat ik over mijn hele lijf ging afvallen, niet alleen in mijn gezicht. Ik blijf hierdoor mooi in balans. Mijn lichaam zoals deze in werkelijkheid is zonder alle (vocht)ballast, werd zichtbaar en ik word daar heel blij van. Dit ben ik namelijk!

Daarnaast bemerkte ik ook andere voordelen: geen bronchitis meer, geen hooikoorts meer, extreem droge huid is verdwenen en concentratie en geheugen zijn sterk verbeterd.

Ik ben nu ruim 2 jaar verder, nog steeds op gewicht en voel mij prima. Ik ga echt niet meer terug naar een koolhydraatrijke eetstijl!

Monique – 49 jaar