Irene (50)

Nieuwsgierig naar keto

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar het ketogeen dieet en hoopte enkele kilo’s af te vallen. Na het lezen van het interview met Louisette in de Fit Met Voeding heb ik voor haar programma gekozen, ook omdat ze orthomoleculair therapeut is. Tijdens het programma ben ik door de magische grens van 70 kilo gegaan, iets wat al jaren niet gelukt was. Ik ga zelfs al richting de 65! Ik viel ongeveer een pond per week af. Mijn vetpercentage is met 4% naar beneden. Alleen mijn buikomvang is nog niet helemaal naar wens.

Fijn en duidelijk

Het is een fijn en duidelijk programma om te volgen. Veel informatie wist ik al maar het werkt voor mij heel goed wanneer er duidelijk wordt gemaakt wat je wel en wat je niet mag eten. De begeleiding van Louisette is heel fijn. Ik kon een mailtje sturen als het even niet lekker ging. In mijn geval was de hoofdpijn tijdens het programma met wat aanwijzingen snel verdwenen.

Aanrader

Ik wil het Keto Leefstijl Programma  zeker aanbevelen omdat het een fijn en duidelijk programma is en ik heb weer een aantal nieuwe dingen geleerd.