Boeken en onmisbare keto hulpmiddelen

Is de ketogene leefstijl nieuw voor je en ben je op zoek naar inspirerende recepten die 100% ketoproof zijn? De volgende boeken raad ik je aan.

“Koolhydraatvrij Suikervrij Vetrijk” van Tim Noakes en Jonno Proudfoot. De oorspronkelijke titel was “De Real Meal Revolutie”, het boek waar het allemaal mee begon. De tweede druk heeft deze nieuwe titel gekregen maar is identiek aan de eerste versie.

“Supereten voor Superkinderen”. Laat je kinderen kennismaken met de low carb high fat leefstijl met deze vrolijke recepten.
De meeste recepten passen bij de Fases 1, 2 en 4. Een aantal passen ook goed bij Fase 3.

De Complete Koolhydraatarme Keuken” is het allernieuwste boek van The Real Meal Revolution geschreven door Jonno Proudfoot. Het bevat heel veel heerlijke koolhydraatarme vetrijke recepten.

Het kookboek van de mensen achter het Gezonde Dorp Leende. Grotendeels keto en het bevat ook informatie die gelijk is aan de Keto Leefstijl principes.
Bestel het boek hier.

Wil je je collectie keto kookboeken uitbreiden of zoek je meer inspiratie, dan zijn dit boeken die niet mogen ontbreken. Martina Slajerova heeft een aantal praktische en zeer bruikbare boeken geschreven. En het handige is, de hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten staan bij de recepten vermeld. Bestel je boek “Het Keto-Dieet” hier.

Geen tijd om uitgebreid de keuken in te duiken? Dan is dit een boek voor jou. Helemaal ketoproof.
Koop je snelle recepten boek hier.

Zelf checken of je al in ketose bent? Met deze strips weet je het zo. Houdt de tip in de urinestraal en binnen 15 seconden heb je het resultaat.
Bestel ze hier.

Check de waarde van de belangrijkste ketonen in het bloed (BHB). Een kleine druppel bloed uit een vingerprik is al voldoende om snel de meting te doen. Let op, ketonenstrips worden niet meegeleverd en kunnen apart besteld worden.
Bestel de CareSens Dual Meter hier.

KetoSens Bloed Ketonen test strips voor de CareSens Dual Meter. Bestellen kan hier.