Boeken en onmisbare ketospullen


Is de ketogene leefstijl nieuw voor je?

Ben je op zoek naar inspirerende recepten die 100% ketoproof zijn?

De volgende boeken raden we je aan.

Keto kookboek

"Koolhydraatvrij Suikervrij Vetrijk"

 Van Tim Noakes en Jonno Proudfoot. De oorspronkelijke titel was "De Real Meal Revolutie", het boek waar het allemaal mee begon. De tweede druk heeft deze nieuwe titel gekregen maar is identiek aan de eerste versie.

"Supereten voor Superkinderen"

Laat je kinderen kennismaken met de low carb high fat leefstijl met deze vrolijke recepten. De meeste recepten passen bij de Fases 1, 2 en 4 van het Keto Leefstijl Programma. Een aantal passen ook goed bij Fase 3.

"De Complete Koolhydraatarme Keuken"

 Het nieuwste boek van The Real Meal Revolution geschreven door Jonno Proudfoot. Heerlijke recepten voor de fijnproever en kookliefhebber.

"Van Gezond Dorp naar Gezond Land"

Het kookboek van de mensen achter het Gezonde Dorp Leende. Grotendeels keto en het bevat ook informatie die gelijk is aan de Keto Leefstijl principes.
Bestel het boek hier.

"Het Keto-Dieet"

Wil je je collectie keto kookboeken uitbreiden of zoek je meer inspiratie, dan zijn dit boeken die niet mogen ontbreken. Martina Slajerova heeft een aantal praktische en zeer bruikbare boeken geschreven. En het handige is, de hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten staan bij de recepten vermeld. Bestel je boek "Het Keto-Dieet" hier.

"Het Keto-Dieet

De Snelle Recepten"

Geen tijd om uitgebreid de keuken in te duiken? Dan is dit een boek voor jou. Helemaal ketoproof.
Koop je snelle recepten boek hier.

Ketostix

Zelf checken of je al in ketose bent? Met deze strips weet je het zo. Houdt de tip in de urinestraal en binnen 15 seconden heb je het resultaat.
Bestel ze hier.

Ketonenmeter

Check de waarde van de belangrijkste ketonen in het bloed (BHB). Een kleine druppel bloed uit een vingerprik is al voldoende om snel de meting te doen. Let op, ketonenstrips worden niet meegeleverd en kunnen apart besteld worden. Bestel de CareSens Dual Meter hier.

Ketonen teststrips

KetoSens Bloed Ketonen test strips voor de CareSens Dual Meter. Bestel ze hier.

arrow_drop_up arrow_drop_down